Tuesday, April 7, 2009

Pengalaman ngeri saya sejak akhir-akhir ini.

2-3 minggu kebelakangan ini, aku terpaksa berdepan dengan pengalaman yang cukup tak best. Dan realitinya aku terpaksa berdepan dengan pengalaman ngeri ni untuk jangka masa yang panjang. Bukan aku saja, ramai lagi yang berdepan dengan pengalaman ni.



Ini baru satu. Ada lagi dua gambar yang berjaya aku capture. Ish, geli kalau tengok lama-lama. Yang jarang tengok, selalu-selalu lah tengok ya. Ia mampu membuatkan kamu semua tak lalu nak makan nasi,hahaha..



7 comments:

j or ji said...

hehehe..rokok gulung tak kene penyakit ni semua.

jeffry azizi jaafar said...

j or ji - yes.betul tu.yg penting rokok gulung murah.berjimat cermat amalan mulia.hehe.. :P

Eireen Camelia said...

eceh... pakwe aku cakap gmba ni tak effect pun dia.. cis geram!

jeffry azizi jaafar said...

hehe..kalo ari2 tgk bole muntah.

cahayaqaseh said...

rokok gulung tu rokok apa?
yg gulung ngan tembakau tu ke?


akak perasan juga, macam2 gambar mereka letak kat kotak rokok tu...tp still ramai yg merokok. naik harga macam mana pun, still tak berkesan.

jeffry azizi jaafar said...

ye la akak.rokok ngn tembakau.

err..sbnrnya mmg tak berkesan pon.kat saya tak berkesan juga. :P

wa² said...

hee~ geli kan??
em,betul la tu..
wat la apa cara sekalipun..
mereka tetap merokok juga..
best sangat ke merokok nie??
cam nk try je.. :p