Saturday, August 22, 2009

Selamat berpuasa.

1. Setelah lama tidak up-date, di sini aku mahu mengucapkan selamat berpuasa jika kamu sedang membaca blog yang entah apa-apa ini.

2. Musim bola sudah bermula. "Pergaduhan" antara peminat-peminat bola sepak kembali lagi. Tidak terkecuali aku. Aku gemar membaca blog sokernet yang ada sesetengah penulisnya sudah aku baca blog peribadi mereka. Sudah beli pemain yang kamu mahu dalam Fantasy Football?

3. Jam di laptop sudah pukul 6.50 p.m. Aku belum beli nasi berbuka lagi ni!

10 comments:

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

puasa kah anda

Sir Marcello said...

ingatkan dah lupa cara2 mengupdate blog...hehehe...

jeffry azizi jaafar said...

tibet : posa a.nampak letih ni. :P

bruno : haha.aku takda capaian internet percuma cam hg.

Sir Marcello said...

bila masanya aku menggunakan capaian wiFi yang serba lembab aka Helang untuk berblogging mahupun surfing...celcom broadband ma...

p/s:sewaktu komen ini ditulis, aku menggunakan capaian Helang yang tak sehebat Red Eagle Fly High

jeffry azizi jaafar said...

bruno : mau tau cara aku guna internet free?pi umah tibet.haha.

EPAR said...

selamat berpuasa, jeffry!

j or ji said...

selamat berpuasa!
update la selalu!

aku haram tak reti main game2 kat PC ni!

cahayaqaseh said...

Selamat berpuasa dan berbuka puasa jeffry

Eireen Camelia said...

hoh! tau takpe. takpaham betul lah. tgk sana sini ye ye je man u sucks la, lps tu org yg reply nye ckp 'cibai kau sial bla3..'.. huh bahaya betul ni.

jeffry azizi jaafar said...

Epar : Ya terima kasih..

J or ji : ok tq..game online senang je nak main..geng2 sokernet pun duk main kan..

qaseh : ya tima kasih..

eireen : hoh!bahaya betul!haha..